عزم جدی ایران برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان پاکستان و طالبان برای «پیشبرد منافع مشترک» توافق کردند طالبان در تلاش برای نقش آفرینی بیشتر در چابهار قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد
سرخط خبرها

در ۱۰ سال گذشته ۵۲ هزار مهاجر در راه جان خود را از دست داده‌اند | سهم افغانستان ۵ هزار نفر

  • کد خبر: ۳۲۹۹۳۱
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
در ۱۰ سال گذشته ۵۲ هزار مهاجر در راه جان خود را از دست داده‌اند | سهم افغانستان ۵ هزار نفر
سازمان بین‌المللی مهاجرت در گزارش جدیدی می‌گوید بیش از پنج هزار نفر به شمول صد‌ها نفری که از دست طالبان گریخته‌اند، در جریان فرار از افغانستان جان باخته‌اند. طبق گزارش این سازمان، از سال ۲۰۱۴ بیش از ۵۲ هزار نفر عمدتا از کشور‌های بحران زده در راه مهاجرت جان شان را از دست داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بین‌المللی مهاجرت در گزارشی تازه نوشته است که اکثر افرادی که در هنگام مهاجرت جان خود را از دست می‌دهند، صرفاً از سر انتخاب خود به سفر‌های خطرناک تن نمی‌دهد، بلکه از سر ناامیدی، برای فرار از ناامنی، درگیری، فاجعه، و سایر بحران‌های انسانی کشورشان را ترک می‌کنند.

طبق این گزارش، از سال ۲۰۱۴ بیش از ۵۲ هزار مهاجر جان خود را از دست داده‌اند که تقریبا سه چهارم یعنی ۷۲ درصد مجموع مرگ و میر مهاجران و آوارگان در جهان را تشکیل می‌دهد.

آمار این سازمان نشان می‌دهد که از این میان ۳۹ هزار تن در مناطق بحرانی جان باخته‌اند و بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر هنگام فرار از درگیری یا بحران تلف شده‌اند.

مهاجرت نه تنها از کشور‌های ناامن به کشور‌های امن مانند اروپا بلکه در داخل مناطق جنگ زده نیز صورت می‌گیرد.

در این گزارش آمده است که بیش از نیمی (۵۴ درصد) از جان باختگان و ناپدیدشدگان از کشور‌های دچار درگیری یا بحران بشری بودند و بیشترین موارد مرگ و ناپدید شدن در میان مهاجران افغان و روهنگیا‌ها ثبت شده است.

طبق این گزارش، ۵۰۴۶ نفر از شهروندان افغانستان در جریان فرار از این کشور جان خود را از دست داده‌اند از جمله هزاران نفری بعد از روی کار آمدن طالبان در سال ۲۰۲۱ جان شان را از دست دادند.

در گزارش آمده است که ۳۱۰۰ پناهجوی روهینگیایی از میانمار عمدتا هنگام عبور از آب یا فرار به بنگلادش جان شان را از دست داده‌اند.

بعد از افغانستان و میانمار، اتیوپی با ۱۹۲۳ نفر و سوریه با ۱۴۳۳ نفر در جایگاه بعدی قرار دارند.

طبق گزارش جدید سازمان بین‌المللی مهاجرت، مسیر مدیترانه مرکزی خطرناک‌ترین مسیر برای پناهجویان بوده، چنانچه در یک دهه اخیر ۲۵ هزار نفر در این راه جان خود را از دست داده‌اند.

جولیا بلک، یک مقام سازمان بین‌المللی مهاجرت و نویسنده گزارش، گفت: «به دلیل کمبود اطلاعات، به ویژه در مناطق جنگی و مناطق بحرانی، احتمالاً تعداد واقعی کشته‌ها بسیار بیشتر از آن چیزی است که ما ثبت کرده‌ایم.»

در این گزارش آمده است که با وجود گستردگی بحران، مهاجران اغلب در برنامه‌ریزی‌های برنامه‌های سازمان‌های بشردوستانه نادیده گرفته می‌شوند.

اروپا مقصد اصلی پناهجویان است. بنا به گزارش‌ها، مسیر آبی ترکیه الی یونان و کانال مانش از مسیر‌های مرگبار برای پناهجویان افغان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->